Om lyd på museer og en tur til Lund

Vi er tre 6. semesterstuderende, som skal aflevere bachelorprojekt i Performance Design til maj. Vores projekt går ud på at udvikle en podcast/audiowalk til det gamle Læsøhus på Frilandsmuseet. I den forbindelse tog vi i starten af april en lille tur til Lund Universitet i Sverige for at høre forelæsningen ’Sounding Museums’, som kunne give os et interessant og inspirerende indblik i forskningen omkring lyd i museumsrummet.

Og her kan i høre vores lille podcastindslag fra vores dag. Hele afsnittet er optaget og redigeret i mobil-appen ’Anchor’.

https://anchor.fm/chili-peltier/episodes/En-tur-til-Lund—Sounding-Museums-e3me6m?fbclid=IwAR3Md_r2Uud_QnmFS3TJnWLdNzD0zheCDn_CnZ7394fUiIQmhZhEXvYZYYg

God fornøjelse!

Kathrine, Clara og Chili.

Credits: Forelæsningen var organiseret af The Sound Environment Center og The Research Node for Aesthetics Studies, Lund Universitet. Snakken blev præsenteret af Sanne Krogh Groth (DK). De fire gæster i optrædende rækkefølge var James Mansell (UK), Erik Brattlöf & Anton Ahlberg (SE), Rasmus Holmboe (DK), Robert William (SE).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *