MFSK SØGER FRIVILLIGE TIL ACTS

MUSEET FOR SAMTIDSKUNST I ROSKILDE SØGER FRIVILLIGE TIL
ACTS
– FESTIVAL FOR LYD- OG PERFORMANCEKUNST 2014
14.-15. juni 2014

Piroth

Kunne du tænke dig at være med til at skabe en fantastisk lyd- og performance festival i dejlige omgivelser sammen med dygtige kunstnere og museumsfolk? Vi søger frivillige til at hjælpe med under Museet for Samtidskunsts lyd- og performancefestival den 14. og 15. juni. Arbejdet består af forskellige opgaver, såsom at assistere performerne, tage imod billetter, sidde vagt ved kunstværker og performances, sælge mad og drikke til gæsterne mm. Museet sørger for mad og drikke, et kreativt miljø og godt humør!

Skriv en mail til ditte@samtidskunst.dk, hvis du er interesseret eller blot vil høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Information om festivalen:

ACTS 2014
Et fremtidssolarie, en organisk fungus-transformation, performance lectures, lydvandringer og minioperaer. Oplev de nyeste tendenser inden for lyd- og performancekunsten, når Museet for Samtidskunst for tredje gang slår dørene op til et væld af eksperimenterende performance- og lydkunstværker med den internationale festival for performativ kunst, ACTS. Med festivalen ACTS rykker kunsten ud af museets faste udstillingsrum og bruger byens mange muligheder og offentlige rum som scene. Lørdag og søndag byder festivalen på spektakulære lydinstallationer og performances i museets små nicherum – ude og inde, og rundt i Roskildes bymidte. Lørdag aften foregår programmet på spillestedet Gimle, hvor stedets kælderrum, lounge og koncertsal danner scene for performance lectures, eksperimenterende lydopførelser m.m. Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne tredje udgave af ACTS!