Goooood times i Hamborg

Fra d. 12. til 15. april var vi, de studerende fra Æstetik og Design F2012, inviteret på studietur til Hamborg for at få sat flere ”billeder” på de teorier og diskussioner som vi har beskæftiget os med i løbet af kurset.

Et godt eksempel på dette var en øvelse, der fandt sted på Reberbahnen, et berygtet ”must-see” område af Hamborg, hvor man mod betaling kan få lov til at se på letpåklædte og dansende piger og mænd og alt derimellem. Øvelsen foregik midt på dagen og i strålende solskin. Vi blev bedt om at gå en 10 minutters rundtur ned af ”bahnen”, ned ad en sidegade og tilbage af en parallelgade til Reberbahnen. Her skulle vi lægge mærke til sanseindtryk, hvordan byens rum ændrede sig under gåturen og notere os, hvad der kunne være grunden til eventuelle ændringer.

Det fede ved denne form for ”undervisning” var klart at vi gennem vores oplevelser på turen fik et fælles praktisk udgangspunkt for diskussioner, der aktualiserede de tekster, vi har gennemgået i Æstetik og Design.

Senere fik vi da også rig mulighed for at se hvorledes Reberbahnen, barer og andre lokale beværtninger tog ud sig ud i mørke, da vi oplevede Hamborg og dennes ”rum” under mere uformelle forhold om aftenen.

Vi var i alt 10 studerende af sted og sammen med underviser Kristine Samson havde vi et par spændende dage med masser af kulturelle indtryk, gode diskussioner, schnitzel, Astra, byvandring, havnerundfart, tyske gloser, lakridspiber, Apfel Berentzer, røverhistorier, museumsbesøg, tømmermænd, PD-øvelser, oplæg, bezzerwizzer og en masse sjov og ballade. Tak for en dejlig tur!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *