Performance Design i byen

Dette semesters kandidatdag er tirsdag d. 17. april på Copenhagen Projects på Enghavevej, Vesterbro. Programmet for Performance Design i byen samler dels op på nogle af de emner, vi har været igennem på kurset Æstetik og Design omkring stedsspecifikt design og æstetikkens aktualitet inden for fx byudvikling, dels relaterer det til kandidatkurset om Festivaller, da vi blandt andet har Eva fra Distortion til at komme og tale om gadefesterne og om, hvordan man inddrager brugeren.

Performance Design i byen er åben for alle, så kom og deltag i en faglig dag i byen. Middag på Bio Mio i Kødbyen betales af egen lomme, mens Performance Design giver kaffe og forfriskninger i løbet af dagen. Vi ses i byen!

Copenhagen Projects // Charlotte Bagger Brandt, Urban Play og Råderum – Mobilt kontor for samtidskunst // Distortion // Metropolis // Louise Fabian // Carlsberg Byen

Published by

Kristine Samson

Associate professor at Performance Design, Roskilde University. I teach Performative urbanism, and Performance Design as Situated Practices. Urban researcher, activist and aesthetic consumer interested in transforming the city for the common good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *