Kunst- og designprocesser i det offentlige rum

På efterårssemestret 2012 tog kurset ‘Kunst- og designprocesser i det offentlige rum’ metodisk udgangspunkt i refleksion gennem produktion.

Formålet med kurset var at sætte fokus på det brobyggende potentiale, der ligger i Performance-design som fag. Teori og praksis kombineredes ved at fokusere på og analysere udøvende æstetik i det offentlige rum, fra henholdsvis planlæggeren, arkitekten vs. iværksætteren og kunstnerens perspektiv.

Efter hver kursusgang arbejdede de studerende med forskellige former for produktioner, hvorigennem kursets pointer, refleksioner mm. skulle formidles. Det resulterede i en række lærerige, kreative og æstetiske produktioner.

Vi synes, at mange flere skal have glæde af nogle af resultaterne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *